 
                 
Složení: mléko, jogurtová kultura s Bifidobacterium BB-12.
Hmotnost 140 g
Vyrobeno v České republice.
 
       
| Energie | 241 kJ / 57 kcal | 
| Bílkoviny | 10,0 g | 
| Sacharidy | 3,5 g | 
| z toho cukry | 2,7 g | 
| Tuky | 0,3 g | 
| z toho nasycené MK | 0,2 g | 
| Sůl | 0,10 g | 
 
   
   ŘECKÝ JOGURT MILKO - 280 g
 OKURKA SALÁTOVÁ - 300 g 
 CITRÓNOVÁ ŠŤÁVA - 1 lžička
 OLIVOVÝ OLEJ 1-2 lžíce
  ČESNEK - 1-2 stroužky
 ČERSTVÁ MÁTA - 2–3 lístky 
Okurku oloupeme a nakrájíme, či nastrouháme na drobné nudličky. Řecký jogurt dáme do středně velké misky. Vmícháme citrónovou šťávu a olivový olej, rozetřený česnek podle chuti dosolíme a opepříme. Takto vzniklou jogurtovou zálivkou přelijeme okurky a promícháme. Můžeme osvěžit několika lístky čerstvé máty. Podáváme vychlazené. Více receptů